Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Etusivu > Info > Videoita
     

Videoita (Katso myös Linkkejä -osio)

--------------------------------
Kuvakaapparin  YouTube-kanava

-------------------------------- 

Jostakin syystä tämän facebookiin ladatun videon upotus tähän on jossakin vaiheessa lakannut toimasta (9.10.2013). - Lukekaa silti teksti! - Ja katsokaa tämä sama testipätkä YouTube-kanavlta!

Demo: test 04 (ingles)
Tämä demo-pätkä edustaa sitä teknistä laatua, joka tällaiseen netti-videoon on saavutettavissa eli 'yritysvideolaatua' - tai musa-videolaatua. - Sama on ladattuna myös YouTubeen. Seuraavan 'projekti-raportin' kirjoitin facebookin puolelle 13.4.2011, kun lopulta sain homman toimimaan:

"Tekninen laatu on nyt kohillaan... kun: 1) Todettu, että uudessa Fuji-tietokoneessa ei yllätys-yllätys ollutkaan enää nauhalle tallentuvan videoaineiston tietokoneelle siirtämiseksi tarpeellista firewire-liitäntää valmiina, 2) todettu, että aikoinaan cd-levyllä digivideokameran mukana tullut ajuriohjelmisto ei ollutkaan win7-yhteensopiva niin, että aineisto oltaisiin voitu sitten kaapata vähän heikompaa laatua tuottavalla usb 2.0 -liitännällä, 3) todettu, kun löydetty ja asennettu sonyn sivuilta win7-sopiva ohjelmisto, että se toimiikin vain firewire-liittymän (mutta ei siis usb-liittymän kanssa), 4) lisäkorttien liitäntäkannat selvitetty tietokoneessa ja oikeaan kantaan (pci) sopiva firewire-kortti ostettu, 5) saatu lopulta ruuvimeisselillä istukkarakoa aventamalla se mekaanisesti asennettua (ajuriohjelma-asennuksia ei tarvittu), 5) keksitty lopulta toimimattomuuden syyksi aikaisemmassa elämässä toiminut mutta jossakin vaiheessa toimimattomaksi rikkoontunut firewirekaapeli ja ostettu uusi, sekä 6) löydetty vaihtoehtoja kokeilemalla editointiohjelmasta sellainen valmiin videon tallennusmuoto, jolla saa parhaan laadun youtubeen ja facebookiin! - jess... jess!
--------------------------------

Jostakin syystä tämän facebookiin ladatun videon upotus tähän on jossakin vaiheessa lakannut toimasta (9.10.2013). - Lukekaa silti teksti!


 

Piknik 2006.
Tämä vapaa-ajan vieton kuvaus demonstroi myös yritysvideoiden tekemiseen liittyviä piirteitä. 1) Kuvausvaihetta varten laaditaan väljä käsikirjoitus - joko tekstinä tai luettelona tai vain pääkoppaan - niin, että 2) videoon muodostuu joku tarina tai juonen tapainen. 3) Tarinan pitäisi sisältää dramaturginen kaari eli tiiviiden tunnelmakohtien ja suvantovaiheiden sopiva vuorottelu. 4) Kuvataan mahdollisimman vakaalla kameralla. 5) Otokset leikataan tiukoiksi, jotta katsoja pidettäisiin 'vankina' loppuun asti. 6) Siirtyminä käytetään lähinnä vain perusjuttuja: suora siirtymä, ristihäive ja mustaan upotus. 7) Otokset leikataan ruudun tarkasti harkiten, ei sinne päin otoksia pätkien. 8) Taustamusaa ei tarvita 'pakkopullaksi' joka paikkaan. 9) Paikoittaista taustaselostusta tämäkin kyllä kaipaisi. Tuuliääntä olisi pitänyt laskea ja repliikkejä nostaa tässä. 10) Jotain info-tekstitystäkin olisi voitu tähän lisätä. 11) Valaistukseen ei ulkovalossa 'budjettiluokan' tuotannossa tarvitse kiinnittää erityistä huomiota.
- Kuvakoko on tässä pieni, ja tiedostopakkaus vie tarkkuutta (kaapattu usb 1.0 -liitännällä). Yritysvideoissa tässä suhteessa kaikki on toisin!
--------------------------------
   

 

©2020 Kuvakaappari - yritysvideo, yritysvideot, videokuvaus, videotuotanto, video, editointi, videoeditointi - suntuubi.com