Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Etusivu > Palvelut
     

Palvelut

Yritysvideo pienyrityksen www -sivuille

Jos olet pienyrittäjä tai pienyrityksen vastuuhenkilö ja haluaisit www-sivuillesi, YouTubeen tai Facebookiin videoesityksen tuotteistasi, palveluistasi, itsestäsi tai yrityksestä yleensä, ota yhteyttä oheisella sähköposti-osoitteella. Suunnitellaan ja toteutetaan firmallesi yritysvideo.  

Käytettävissä oleva digivideokamera tallentaa dv-nauhalle ja on tarkkuudeltaan normaali 720 x 576 pistettä.

Nykyään monilla on joku videota tallentava väline, videokamera, still-kamera tai puhelin. Ja 'kaikki' osaavat kuvata niin, että se yhteen yritysvideoon riittää. - Ok. Paneutuvaan editointiin ja kunnon editointi-ohjelman hankkimiseen on kuitenkin aika harvalla aktiiviyrittäjillä aikaa paneutua. Kuvakaappari tarjoaakin myös pelkkää jälkikäsittelyä tilaajan materiaalista. Kunhan: a) Kaikki toimii teknisesti yhteen ilman nörtti-akrobatiaa ja b) tilaaja osallistuu aktiivisesti suunnitteluun. - Sen 'puuttuvan' ja iskua tuovan lisämateriaalinkin kuvaamisesta voidaan sitten antaa tarjous.

Nettisivuille sijoitetut yritysvideot ovat yleensä 2 - 10 minuuttin pituisia.  Lyhyitä videoita voisi olla myös pieni sarja tuotteiden tai toimintojen ohjeistamiseksi.

Video voidaan julkaista myös dvd-levyllä. Dvd-versio voi olla sisällöltään joko sama kuin nettiversio tai sitten se voi olla pidempi versio, jolloin nettiversio toimii ikäänkuin trailerina (= lyhennettynä esittelyversiona) dvd-versiolle.

kuvakaappari [ät] luukku.com

   

 

©2020 Kuvakaappari - yritysvideo, yritysvideot, videokuvaus, videotuotanto, video, editointi, videoeditointi - suntuubi.com